Praag 2012

archief_banner.praag2012

Lieve Sponsors,

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage, hier volgt een kort verslag van Praag.

Dinsdag 7 augustus kwamen wij laat in de middag aan bij het Top Hotel. Het hotel was erg mooi en goed uitgerust met faciliteiten voor invaliden. (kortom goed te vertoeven daar!)

We hebben die avond gezellig met z’n alle gegeten in het cafe van het hotel, het was een gezellige sfeer, iedereen wilde eigenlijk al een balletje slaan maar helaas we moesten nog 2 dagen wachten. Kortom de sfeer zat er goed in. Die avond hadden we een korte teambespreking over het hoe en wat van het toernooi en daarna lagen de meesten ik in ieder geval vroeg in bed want we waren bek af van de reis.

De volgende dag hadden we een rustdag van de reis en toen zijn de meeste van het team Praag in gegaan. We hebben prima genoten en erg veel lol gehad. Veel gezien zoals het plein en de bekende brug. Eenmaal terug in het hotel hebben we samen gegeten en de avond door gebracht.

De volgende ochtend moesten we al weer vroeg op. Onze eerste wedstrijddag ging beginnen! We waren allemaal positief gespannen en we konden niet wachten totdat we mochten beginnn. Tot onze verassing begonnen we goed, we waren snel op elkaar in gespeeld en hierdoor wonnen we ook de wedstrijden van die dag.

De dag daarop hebben we bijna alles gewonnen en 1 gelijk gespeeld Dit betekende dat we 1 van onze poule werden, we stonden in de halve finale!!! Hierdoor mochten we de 3e dag ook spelen. We hebben de halve finale helaas verloren, het team was vermoeid van de vorige dagen. We hebben toen met z’n alle besloten om de teamgenoten die minder speel minuten gehad hadden de afgelopen dagen meer te laten spelen. We zouden inprincipe nog 3e kunnen worden, maar we gingen voor het teamgevoel, we waren immers gekomen om met z’n alle te leren dus daarbij hoort dat iedereen daar de kans toe krijgt.

We zijn uit eindelijk met opgeheven hoofd 4e geworden van de 14 teams. Hier zijn wij erg trots op! We hadden van te voren niet gedroomt dat we zo hoog zouden eindigen.

Christiaan, Annelies, Marcia, Koen, Rogier, Berry, Tom, Bas, Patrick, Stans, Marjan, Han, Hans en Monique,

Willen jullie van Harte bedanken voor het moglijk maken van een voor ons belangrijk leerproces en het op internationaal niveau sport kunnen beoefenen. Zonder jullie was het niet gelukt!

Liefs, De Watergeuzen

dankzij mede ondersteuning van SRN dat dit mogelijk is gemaakt.